Főzőverseny

főzőverseny

A Technika, életvitel és tantárgy-pedagógia kurzus keretén belül az Egészséges táplálkozás témakör kiegészítéseként dr. Mándy Tihamér Tanár úr által megrendezésre került egy főzőverseny, mely során bográcsban készített ételek megalkotása volt a feladat. Ezen a különleges és érdekes alkalmon az 1. évfolyam óvodapedagógusai, illetve a 2. és 3. évfolyam tanító szakos hallgatói vettek részt. Az egyetemisták babgulyást és paprikás krumplit főztek. A jó hangulatú, felhőtlen és kötetlen beszélgetések mellett elkészült ételek zsűrizését megtette a jóízű falatozásokat követően megfigyelhető üres tányérok és bográcsok látványa. A tantárgyi téma színes feldolgozása mellett kiváló csapatépítő programmal egybekötött alkalomként is emlékezhetünk vissza erre a napra. A szervezést, a dokumentálást, a megtisztelő jelenlétet, illetve a csapatban dolgozás szépségét bizonyító együttműködést nagyon szépen köszönjük mindenkinek!
Demkó Boglárka, 2. évfolyamos tanító szakos hallgató.